TRADICIONALNO V SEMIČU

54. HROVATINOV MEMORIAL V ATLETIKI
10/09/2023
V SVETU MINIATURNIH ZNAMENITOSTI
08/10/2023
Show all

TRADICIONALNO V SEMIČU

V četrtek 24. septembra smo se odpravili na srečanje in druženje v Dom paraplegikov v Semič. Tokrat se nas je zbralo v malo večjem številu kot prejšnja leta – kar nas zelo veseli. Vreme nam je bilo to leto zelo naklonjeno, kar nam je omogočilo druženje pred domom kjer smo se lahko družili tudi v učnem vrtu dr. Derganca. Učni vrt so obiskali tudi učenci bližnje osnovne šole in vrtca.

Za hrano in pijačo so poskrbeli naši prostovoljci, v soboto pa  nam je naš šofer Boris pripravil njegov zmagoviti golaž, s katerim je že dvakrat zapored zmagal na prazniku krajevni skupnosti Bratov Smuk. V soboto nas je obiskal tudi naš predsednik Peter in druženje se je ob ognju in dobri glasbi zavleklo v pozne večerne ure. To leto smo na novo sprejeli 5 novih članov oziroma prostovoljcev, kateri so opravili tradicionalni krst.

Za izvedbo našega srečanja se zahvaljujemo vsem prostovoljcem in članom ki so pripomogli pri organizaciji še posebej pa glavnima organizatorjema naši članici Joviti in šoferju Borisu. Upamo da se drugo leto vidimo v še večjem številu.

It's only fair to share...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Comments are closed.