parallax background

MEMORIAL BOJANA HROVATINA

ROČNI KOLESARJI V AKCIJI – ZAVRTELI SO SLOVENIJO
26/04/2016
NAJMLAJŠE OBISKAL DEDEK MRAZ
26/04/2016

15. september, 2015

MEMORIAL BOJANA HROVATINA
Janez Ucakar

Preteklo soboto je v Radovljici potekal 46. memorial prof. Bojana Hrovatina in obenem državno prvenstvo v atletiki za paraplegike. Organizacijo je v sodelovanju z zvezo paraplegikov izpeljalo naše društvo.
Dogodek bi lahko opisali kot zelo uspešen, saj smo se izkazali tako na organizacijskem kot tudi na tekmovalnem področju, saj so naši člani osvojili kar 6 medalj in dva pokala. Med posamezniki so medalje osvojili Metod Zakotnik kot veteran, Klemen Lokar, Janez Učakar, Jernej Slivnik po eno medaljo in  Barbara Meglič, ki je osvojila kar dve. Gašper Črnilec in Marko Doberšek pa  sta osvojila pokala v kolesarskih preizkušnjah. Dogodek je popestrilo prav prijetno sončno vreme, zato je bila tudi udeležba temu primerna, saj se je tekmovanja udeležilo rekordno število tekmovalcev in sicer kar 97 od tega 92 atletov. Na tekmovanje je prišlo tudi 16 tekmovalcev iz Srbije, Bosne in Črne gore.
Za prijetno športno soboto so poskrbeli tudi sodniki atletskega kluba Radovljica in 12 prostovoljcev , ki so nam priskočili na pomoč. Zahvaliti pa se moramo tudi osnovni šoli Antona Tomaža Linharta  Radovljica, ki so nam brezplačno odstopili stadion in nas pogostili s kosili ob koncu tekmovanja.

It's only fair to share...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Comments are closed.