MASAŽE ZA ČLANE DRUŠTVA

NA TRENINGU SO SE NAŠIM ŠPORTNIKOM PRIDRUŽILI ŠTUDENTI DELOVNE TERAPIJE
07/03/2022
SREČANJE OB DNEVU ŽENA
14/03/2022
Show all

MASAŽE ZA ČLANE DRUŠTVA

V lanskem letu poskusno, letos pa zares smo začeli z rednim izvajanjem masaž na sedežu Društva paraplegikov Gorenjske. Že pred leti smo – s pomočjo donacij, kupili dvižno masažno mizo, ki omogoča lahek dostop, člani pa so jo lahko koristili v lastni režiji, zdaj pa bo Društvo storitev nudilo v rednih intervalih.

Izvajalka masaže je Ema Terbovc, študentka fizioterapije, ki sicer dela v enem od gorenjskih domov starostnikov. Glede na njeno izobrazbo boste člani termin lahko koristili tudi za fizioterapijo.

Vsako drugo sredo od 16. ure dalje bodo na voljo trije ali štirje polurni termini za delno masažo. Za člane Društva je po en termin mesečno brezplačen. Če povpraševanja ni toliko, da bi bili zasedeni vsi termini, obstaja tudi možnost samoplačniške druge masaže v mesecu. Enako velja za celotno masažo – če so termini prosti, eno delno masažo krije društvo, proti doplačilu pa se lahko izvede celotna.

V mesecu marcu so termini naslednji: 2. 3., 16. 3. in 30. 3., v naslednjem mesecu pa nadaljujemo s 14-dnevnimi intervali. Zanimanje za masažo lahko sporočite na e-mail mojca.selak1@gmail.com ali telefonsko številko 031 661 514 (Mojca).

 

It's only fair to share...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Comments are closed.