Četrti krog lige ZPS – SOČA OPREMA v košarki

Drustvo paraplegikov gorenjske,zavarovalnica triglav
Tradicionalna prednovoletna gesta za dober namen
02/01/2017
TRETJE KOLO ŠAHOVSKE LIGE NA GORENJSKEM
21/02/2017
Show all

Četrti krog lige ZPS – SOČA OPREMA v košarki

Drustvo paraplegikov gorenjske,sport invalidov,zveza praplegikov slovenije,sport invalidov,kosarka na vozickih

V športni dvorani Šenčur je šest košarkarskih ekip, ki tekmujejo v ligi ZPS – SOČA OPREMA odigralo četrto kolo. Tekmovanje je v organizaciji Zveze paraplegikov Slovenije 22. januarja 2017 pripravilo Društvo paraplegikov Gorenjske.


V otvoritveni tekmi sta se na parket zapeljali DP Kranj in DP Ljubljana Mercator. V prvi in četrti četrtini sta ekipi prikazali enakovredno igro, drugo in tretjo četrtino so dobili Ljubljančani in zmagali z rezultatom 59:47.
Četrto kolo je bilo uspešno za ekipo DP Novo mesto, ki je slavila v obeh tekmah. Najprej je z rezultatom 43:40 ugnala DP Maribor Palfinger Marine, na to pa še DP Ljubljana Mercator. Na tem srečanju so Novomeščani ob polčasu zaostajali za osem točk nato pa je zablestel Milan Slapničar in pripomogel, da je njegova ekipa zmagala z 62:55.
V tretji tekmi četrtega kola je DP Kranj dosegla prvo ligaško zmago. DP Celje Thermana je premagala s 56:52.
Zadnjo tekmo sta odigrali RSV Kärnten in DP Maribor Palfinger Marine. Avstrijci so že v prvem polčasu odločili tekmo saj so Mariborčanom pobegnili za trinajst točk. V nadaljevanju so le še povečevali razliko in tekmo zaključili z 67:43.
Tekmovanje sta spremljala delegat Milan Lukan in vodja športa pri ZPS Gregor Gračner, tekme pa sodila Marko Hladnik in Nedžad Budimlić.

Košarkaške tekme sta si ogledala tudi Župan Šenčurja in predsednik košarkarskega kluba Šen

Po odigranem četrtem kolu vodi RSV Kärnten, druga je DP Maribor Palfinger Marine, tretja DP Ljubljana Mercator, četrta DP Novo mesto, peta DP Celje Thermana, šesta pa DP Kranj.
čur

It's only fair to share...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Comments are closed.