Zbor članov 2017

Otvoritev razstave Zlata paleta – risba in grafika
30/03/2017
ŠPORT INVALIDOV
13/04/2017
Show all

Zbor članov 2017

Drustvo paraplegikov Gorenjske

V četrtek, 16.3.2017 je v Gostišču Marinšek potekal 35. redni Zbor članov Društva. Zbor članov je po pooblastilu predsednika Petra Robnika vodila članica Upravnega odbora Mojca Selak. Poleg članic in članov so bili na Zboru prisotni gostje iz Zveze paraplegikov – predsednik Dane Kastelic in strokovna sodelavka Špela Šušteršič ter direktorica Doma paraplegikov v Pacugu Jana Rožaj in Urša Prešeren. Predsednik je članom predstavil delo Društva v preteklem letu in načrte za leto 2017. Poročilo o delu je podal tudi predsednik Nadzornega odbora Društva Metod Zakotnik, ki je povedal, da Upravni odbor Društva vzorno skrbi za delovanje Društva.

Predsednik Zveze in strokovna sodelavka Zveze sta predstavila novosti znotraj delovanja in aktivnosti Zveze paraplegikov, direktorica Doma v Pacugu pa organizacijo obnovitvene rehabilitacije.

Člani Upravnega odbora se vsem članicam in članom zahvaljujemo za številne pohvale, seveda pa sprejemamo tudi kritike, saj le tako lahko izboljšamo svoje delovanje v korist članic in članov Društva.

It's only fair to share...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Comments are closed.