PREJEMNIK LISTINE O PRIZNANJU MO KRANJ ZA LETO 2018 JE ANDRAŽ MULJAVEC

Na slavnostni akademiji MO Kranj na Brdo pri Kranju, dne 30.11.2018 je listino o priznanju mestne občine Kranj za svoje delo in prepoznavnost v družbi prejel naš član Andraž Muljavec.

Iskrene čestitke !

Njegovo delo je specializirano za fotografijo živali, izdelkov, portretov in 360° panoram.
Predvsem so značilni njegovi živalski portreti. V okviru Društva Bulle za reševanje zapuščenih in trpinčenih živali s svojo živo fotografijo pomaga živalim, da le-te dobijo nov, lepši dom. Verjame, da je pravilno, da pomagaš s svojim znanjem, če lahko, in da s tem daje nekaj dobrega nazaj družbi. Je uradni fotograf Društva paraplegikov Gorenjske.
Vsako fotografiranje mu zaradi lastnih omejitev vzame več časa kot komu na nogah, predvsem v smislu praktičnih reči, kot so premikanje luči in drugih instrumentov, z leti in izkušnjami pa se je naučil, kako si pomagati s pripomočki.
Ima svoj slog, ki je pritegnil znane osebnosti, kot so Peter Slatnar, Anže Kopitar, Zlatko in drugi.
Eden njegovih zadnjih projektov je fotografiranje lanskoletnih kranjskih občinskih nagrajencev,
kateri portreti so bili v začetku leta razstavljeni v galeriji na prostem v centru Kranja pred Mestno knjižnico Kranj. Zaradi Andraža Muljavca je mogoče Kranj turistom predstaviti tudi z 360°panoramami, ki bodo v kratkem nadgrajene za 3D-očala in tudi v angleščini. Veliko prostovoljnega dela je vložil tudi v podobo KS Bratov Smuk, pomagal soustvarjati lokalni časopis in v fotografijo ujel mnogo krajevnih dogodkov.

To je že drugo priznanje, ki smo ga prijeli za delovanje našega društva od MO Kranj. V letu 2016 ga je prejel predsednik društva Peter Robnik.

Please follow and like us:
fb-share-icon
Tweet 20