NA DOBRODELNI TEK WINGS FOR LIFE WORLD RUN S PODPORO KIA MOTORS SLOVENIJA

[vc_row][vc_column][vc_column_text]V nedeljo, 7. maja se je ob 13. uri po lokalnem času, v Ljubljani začel dobrodelni tek Wings for life. Na letošnjem, že četrtim tekom  zapored, je na šestih kontinentih in 24 trasah združilo moči več kot 150.000 tekačev in tekačic s skupnim ciljem – zbiranjem sredstev za raziskave in zdravljenje poškodb hrbtenjače.

Na pobudo paraplegika Gašperja Črnilca je letošnji tek v Ljubljani podprlo tudi podjetje Kia Motors Slovenija. Letošnjo ekipo »S Kio na krilih življenja« so, poleg Gašperja, zastopali – paraplegika Anka Vesel in Janez Učakar ter tekačici Pina Erklavec, Barbara Likozar in tekači Dejan Robnik, Matija Vesel, Blaž Križaj in Aleš Slak.  

Wings for life je globalni dobrodelni dogodek, 100 odstotkov vseh startnin in donacij je namenjeno neposredno raziskavam hrbtenjače in kliničnim študijam na priznanih univerzah in inštitutih po vsem svetu. Poškodba hrbtenjače je ena najbolj usodnih poškodb, ki jih človek lahko utrpi. Poškodba ne povzroča le ohromelosti, temveč prinese tudi številne zdravstvene zaplete in omejitve v vsakdanjem življenju. Zgodi se lahko kadarkoli in vsakomur. Prometna nesreča, zdrs ali padec in življenje se za vedno spremeni.   

Ekipa »S Kio na krilih življenja« se podjetju Kia Motors Slovenija zahvaljuje za podporo. Upamo, da bodo prihodnje leto rdeče majice – kot zaščitni znak ekipe zastopane v veliko večjem številu. Hvala ker ste![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1494263811632-dc202835-6ea5-4″ include=”3983,3981,3982,3980,3978″][/vc_column][/vc_row]

Please follow and like us:
fb-share-icon
Tweet 20