NA 40. ZBORU ČLANOV DRUŠTVA

JERNEJ KONČAL PARALIMPIJSKE IGRE S 13. MESTOM V VELESLALOMU
16/03/2022
DRŽAVNO PRVENSTVO V PARABADMINTONU
18/03/2022
Show all

NA 40. ZBORU ČLANOV DRUŠTVA

V četrtek, 17. marca 2022 smo se zbrali na 40. Zboru članov Društva paraplegikov Gorenjske. Zbor je vodil predsednik Društva Peter Robnik, ki je tudi predstavil poslovno poročilo za leto 2021 in plan za leto 2022. Predsednik Nadzornega odbora Metod Zakotnik je zbranim pojasnil ugotovitve in poročilo Nadzornega odbora, predsednik Inventurne komisije Andraž Muljavec pa je poročal o popisu osnovnih sredstev.

Za predstavitev, poročilo o delu in o programih naše krovne organizacije Zveze paraplegikov Slovenije ter pravic invalidov se zahvaljujemo predsedniku Danetu Kastelicu in strokovni sodelavki Tanji Kovačič.

Zaradi življenjskih okoliščin sta se poslovili od aktivnega sodelovanja v Upravnem odboru Društva namestnica predsednika Mojca Selak in članica UO Alenka Oblakovič. Nadomestila sta ju Gašper Črnilec in Aleš Rakovec, na mesto namestnika predsednika pa je bil – do izteka mandata imenovan Andraž Muljavec.

Po uspešno zaključenem Zboru je sledilo kosilo v Brunarici Štern na Kokrici pri Kranju. Za sladko presenečenje v obliki peciva in torte pa se zahvaljujemo prostovoljki Mileni.

It's only fair to share...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Comments are closed.