Listino o priznanju MO Kranj prejel tudi Peter Robnik, predsednik Društva paraplegikov Gorenjske

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Na predvečer praznika MO Kranj je na Brdu pri Kranju potekala slavnostna akademija. Boštjan Trilar, župan MO Kranj je letošnjim nagrajencem izročil priznanja in nagrade Mestne občine Kranj. Med nagrajenci je tudi Peter Robnik, predsednik Društva paraplegikov Gorenjske, ki je prejel Listino o priznanju za društveno delovanje, rušenje predsodkov in ozaveščanje širše družbene skupnosti glede invalidov paraplegikov.

Podelili so trinajst nagrad in priznanj. Župan je, ob čestitkah, povedal »Kranj je ponosen na vas, vsakemu izmed nas ste lahko vzor. z delom in talentom ste se dvignili daleč nad povprečje, naredili  ste korak več. Hvala, ker delate v korist Kranja, hvala, ker ste ključno pripomogli, da je Kranj postal mesto priložnosti« ter dodal, da nagrajence povezujejo lastnosti, kot so visoko zastavljeni cilji, vztrajnost, pogum za spremembe in izboljšave, vztrajnost in pozitivna naravnanost.

Petru in ostalim nagrajencem iskrene čestitke in dobro delo tudi v prihodnje.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1481131182685-4e6d8d0f-a0bc-0″ include=”3694,3692,3691,3690″][/vc_column][/vc_row]

Please follow and like us:
fb-share-icon
Tweet 20