IZLET Z ZELENIM ZMAJEM

[vc_row][vc_column][vc_column_text]V sredo, 29. junija smo se člani in naši spremljevalci podali raziskovati vodno Ljubljano. Pot nas je vodila pod Prulski most, kjer smo počakali »Zelenega zmaja« – ladjico s katero smo  zapluli po Ljubljanici. S parkiranjem ob Ljubljanici nismo imeli večjih težav. Dostop do Ljubljanice  je v celoti dostopen invalidskim vozičkom. Dostop na ladjico pa rešujejo z leseno klančino. Nihče izmed nas ni uporabljal električnega vozička, saj je nosilnost ladje omejena. Pod Prulskim mostom se nahaja okrepčevalnica, kjer smo spili jutranjo kavo in dostopen WC. Z pomočjo osebja na ladjici in naših spremljevalcev smo se ekspresno vkrcali na krov. Na in ob Ljubljanici je zelo živahno, saj poleg panoramskih voženj ponujajo še številne športne, kulturne in zabavne aktivnosti. Ob opazovanju Ljubljane iz čisto drugega zornega kota kot  smo ga vajeni – smo se ob pogledu na čudovite arhitekturne mojstrovine mostov in zgradb v stari Ljubljani strinjali, da je Ljubljana res prelepo mesto.

Za vse, ki smo se izleta udeležili je bila vožnja po Ljubljanici nova in prelepa izkušnja, predvsem pa je pomembno, da smo se razveselili eden drugega in da  nam tem za pogovor ni zmanjkalo. Prijetno druženje smo ob kosilu zaključili v gostišču Portal.

Ideja za naslednji izlet?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”5566,5568,5573,5571,5570,5569,5567,5579,5578,5577,5576,5575,5574,5580″][/vc_column][/vc_row]

Please follow and like us:
fb-share-icon
Tweet 20