DRUŽABNO SREČANJE – SEMIČ 2020

Leto je naokoli, zato je Društvo ponovno organiziralo družabno srečanje v Semiču za vse ljubitelje Bele krajine. Tokrat se nas je zbralo kar lepo število članov, svojcev in prijateljev.

Kljub slabim vremenskim obetom smo se korajžno zapeljali do Semiča. Da korajža velja, se je izkazalo pravilno. Kljub dežju, ki nas je pral celo pot od doma do Semiča, nas je v Beli krajini pričakalo sonce, ki je vztrajalo ves vikend. Kako tudi ne bi, saj smo s svojo dobro voljo in razigranostjo poskrbeli, da se oblaki niso kopičili.

Za naše želodčke so s svojimi kuharskimi spretnostmi poskrbeli Matjaž, Boris in Jože, da nismo bili žejni so pridno skrbele Marija, Zlata in Anita. Za sladko pa smo imeli domače kekse ala Slobo. Za dobro voljo pa smo poskrbeli vsi. Saj smo vse imeli, vreme, hrano, pijačo, družbo…

Obiskala sta nas tudi Dominik in Boris, ki sta še popestrila dan, ki se je prevesil že  globoko v noč. Tudi didžej Boris je pridno vrtel muziko, tako, da tudi plesa ni manjkalo. Zeblo nas tudi ni, saj so fantje poskrbeli, da je ogenj prijetno gorel in nas grel. Albina in Jana pa sta ogenj nadzorovali.

Ker pa smo imeli šest novih članov, se spodobi, da smo jim pripravili krst. Boris, Jovita, Jože in Marija so namazani z vsemi žavbami. Ivan, Anita, Žan, Zlata, Aleš in Danilo pa ne bodo pozabili kako se obeša perilo, gleda zvezde s teleskopom, poje in se rešuje, je jabolko na vrvici in z nosom išče prstan.

Lepo je bilo, zato si želimo še takšnih srečanj.

Please follow and like us:
fb-share-icon
Tweet 20