DVE RAZSTAVI NAŠIH SLIKARJEV

Na pikniku v Žejah
10/07/2017
Uradne ure v avgustu
02/08/2017
Show all

DVE RAZSTAVI NAŠIH SLIKARJEV

Drustvo paraplegikov Gorenjske,kranj

Slikarji naše Likovne sekcije, ki so na delavnici svoja ustvarjali ob Dnevu državnosti, so 12. julija 2017 v Kranju odprli dve razstavi. Eno v Galeriji Bala, drugo pa v prostorih Območnega stičišča kulturnih društev.

Po uvodnem nastopu harmonikarja Nejča Slaparja, sta številne ljubitelje likovne umetnosti naših slikarjev pozdravila in nagovorila, vodja območne izpostave JSKD Kranj prof. Vladimir Brlek in vodja galerije Bala glasbenik Gregor Grašič. Delo in ustvarjalnost razstavljavcev sta predstavila predsednik Društva paraplegikov Gorenjske Peter Robnik ter podpredsednica in slikarka Anka Vesel.Razstavo v prostorih OSKD je s pohvalnimi in spodbudnimi besedami odprla predsednica Mija Aleš, kulturni dogodek pa povezovala Slavica Okorn.

Na obeh razstavah sodelujejo: Anka Vesel, Ana in Boris Šter, Benjamin Žnidaršič, Miran Jernejšek, Boštjan Močnik, Jože Potokar – Cvrčo in Metod Zakotnik.

Razstavljena dela so na ogled v galeriji Bala galeriji Bala do 19. julija, v Območnem stičišču kulturnih društev pa do 14. avgusta 2017.

It's only fair to share...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Comments are closed.