TRADICIONALNO PREDNOVOLETNO SREČANJE DRUŠTVA PARAPLEGIKOV GORENJSKKE

ŽUPAN NA OBISKU
24/11/2022
VOŠČILO
22/12/2022
Show all

TRADICIONALNO PREDNOVOLETNO SREČANJE DRUŠTVA PARAPLEGIKOV GORENJSKKE

»V življenju noč in dan vsak si piše svoj roman,

moj mi pravi, da želi z mano si čim več strani…«

poje Tanja Žagar in vsaj eno stran v naših življenjskih romanih smo skupaj  zapisali v nedeljo, 18.12. na tradicionalnem prednovoletnem srečanju članov, svojcev, prostovoljcev in prijateljev Društva v Gostišču Marinšek v Naklem pri Kranju.

Zaradi bolniške odsotnosti  predsednika Društva Petra Robnika je goste pozdravila Anka Vesel, da je vse potekalo brez večjih zapletov pa je skrbel Gašper Črnilec. Petru želimo čimprejšnje okrevanje in se mu – ob tej priliki, zahvaljujemo za vodenje društva in organizacijo srečanja.

Po pozdravnem govoru sta besedo dobila predstavnika RTS Medical, ki sta nam predstavila električni priklop za invalidski voziček Speed3x in lahek invalidski voziček Aria, ki ju lahko zdravnik predpiše na naročilnico.

Nato je nastopila naša glasbena gostja Tanja Žagar, nam zapela in z nami zaplesala ter med nas prinesla veselo razpoloženje in nam polepšala že tako lepo nedeljsko popoldne.

Po dobrem prazničnem kosilu so nas člani folklorne skupine Korenine in za ta dan izposojena člana Folklorne skupine DU Naklo zvabili na plesišče, skupaj smo priredili pravo predstavo, predvsem pa smo se razmigali in se nasmejali.

Kosilo se je zavleklo v pozne večerne ure, ko so se poslovili še zadnji gostje.

Hvala vsem, ki z nami delite trenutke in pišete lepe spomine v naše življenjske romane.

It's only fair to share...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Comments are closed.